Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Szókincsfejlesztő társasjáték 15 éves kortól

23,00 EUR

Nem hajlandó a tini gyereked szlovákul beszélni? Sok mindent megért, de a beszéddel nehézségei vannak? Szerezz magadnak egy nyugodt öregkort, és fejleszd a gyermeked szlovák nyelvtudását!

Termékvariációk

Készleten > 9 db
23,00 EUR
db

Csak akkor tudunk folyékonyan beszélni egy idegen nyelven, amikor rendszeresen használjuk azt. Mivel magyar környezetben élünk, magyar tévét nézünk, ritkán adódik alkalom a szlovák nyelv gyakorlására. Teremts hát alkalmat ezzel a társasjátékkal!

Ez a társasjáték 5-típusú gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítenek az aktív szókincs fejlesztésében. Rendszeres játékkal hamarabb jutnak az eszedbe szlovák kifejezések, bővül a szókincsed és javul a ragozás is.

Középiskolásoknak és felnőtteknek ajánlom, akik már túl vannak a nyelvtanórákon, és most már csak gyakorolni szeretnék a megtanultakat.

 

 

A játék tartalma:

1 játéklap

4 játékfigura

1 dobókocka

280 laminált játékkártya 5 témára bontva színek szerint

4 motivációs lap

40 motivációs matrica

jákékszabályok