Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Szókincsfejlesztő társasjáték másodikosoknak

24,00 EUR

Szórakoztató feladatok, találós kérdések, memória játékok, amelyeknek köszönhetően a gyerekek rögtön megfeledkeznek arról, hogy éppen szlovák órán vannak. Legyen az év kedvenc tanára, és próbálja ki a játékot pénzvisszafizetési garanciával!

Termékvariációk

Előrendelhető
24,00 EUR
db

A társasjáték jelenleg átdolgozás alatt van, ezért nem elérhető. Köszönjük a türelmedet!

 

Ez a társasjáték azért jött létre, hogy megkönnyítse az alsótagozatos tanárok dolgát, akik az Ypsilonból tanítanak. 5 fajta gyakorlatot tartalmaz, és minden gyakorlat a szlovák nyelv mellett fejleszti a gyermek képességeit, legyen az memória, logikai gondolkodás vagy gyorsaság.

 

A társasjátékban megtalálható szókincs az Ypsilon tankönyvekre épül, tehát a játékban előforduló szavak 80%-át a gyerekek már ismerik. A játék során ezeket gyakoroljuk, mondatokat alkotunk velük, így a passzív tudás aktívvá válik, és könnyebben tudják majd használni őket a valós életben. A társasjáték segít elsajátítani a helyes ragozást, segít az olvasásban, szövegértésben. Minden gyakorlat elvégzésére csupán 15 másodperc áll rendelkezésre, és ez a rövid idő arra ösztönzi a gyerekeket, hogy a játék során szlovákul fogalmazzák meg a gondolataikat, és ne fordítsanak magyar nyelvről.

 

A játékot legkevesebb hárman játszhatják. Több gyermek esetén párban is lehet játszani. Több játékos esetében sem kell attól tartani, hogy a játékosok unatkozni fognak, mivel a nyeréshez mindenkinek figyelnie kell - nemcsak annak, aki éppen soron van.

 

 

Kinek ajánlott:

 

Másodikosoknak a tanév második felétől (amikor már ismerik a szlovák ABC-t) egészen a harmadik évfolyam első feléig.

 

Játékidő: körülbelül 40 perc

Játékos: 3-12

 

Játék tartalma:

1db játéklap

280 db laminált játékkártya 5 színre osztva

1db 15 másodperces homokóra

6 db játékfigura

1 db szám-dobókocka

1x játékszabályok

 


Derűs arc garancia

Ha a gyerekek (vagy a tanár) arca a játék során nem derül fel, a megvásárlástól számított 1 éven belül visszaküldi nekünk a játékot, és mi a társasjáték teljes árát visszafizetjük.