Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Társasjáték főnevek ragozására

26,00 EUR

Kifogyott a mondatokból és a gyerekeknek szükségük lenne még több gyakorlásra? Dobja fel az órákat ezzel a társasjátékkal! 5-típusú gyakorlat, 1080 mondat és sok-sok izgalom!

Termékvariációk

Előrendelhető
26,00 EUR
db

A társasjáték átdolgozás alatt van, egy stratégiai társasjáték lesz belőle, hogy minden korosztály számára motiváló legyen a játék. Ezért jelenleg nem elérhető. Köszönjük a türelmedet!

 

A játékot úgy építettük fel, hogy igazodjon az iskolai tananyaghoz. A főneveket nemekre és mintákra bonottuk le és a gyerekek gyakorolhatnak a játékkal nemek szerint külün-külön és együtt is.

 

A játék 5-típusú gyakorlatot tartalmaz:

1. Javítsd ki a hibát a mondatban

2. Egészítsd ki a mondatot a zárójelben lévő szóval

3. Egészítsd ki a mondatot egy elöljáróval

4. Általános tudás – nem elég tudni a helyes választ, be is kell helyesen ragozni

5. Bónusz – a játékosnak egy megadott szó felhasználásával helyes mondatot kell alkotnia a képről

 

Játék időtartama:

* körülbelül 40 perc, a játékosok számától függően

Játékosok száma:

* 2-5 fő

A játék 2 játékos számára nyújt elegendő segédeszközt. Amennyiben iskolának rendeli vagy többen fogják játszani a játékot, kérem, a megjegyzés mezőbe a megrendeléskor írja meg, hogy hány gyerek részére lesz a játék, és mi feltöltjük a dobozt mindenkinek elegendő játékfigurával és játéklappal. Természetesen ingyenesen.

 

Kinek ajánlom:

Legfőképpen a felsőtagozatos gyerekeknek, de kortól függetlenül mindazoknak, akik szívesen átgyakorolnák a ragozást, mert alapsuliban mással voltak elfoglalva. :)

 

Derűs arc garancia

Ha a gyerekek vagy a tanár arca a játék során nem derül fel, a megvásárlástól számított 1 éven belül visszaküldi nekünk a játékot, és mi a társasjáték teljes árát visszafizetjük.